AnneBirk_SH

VELKOMMEN

Mit navn er Anne Birk og jeg har arbejdet professionelt med grafisk design siden 2000. Jeg er uddannet i grafisk kommunikation på Den Grafiske Højskole (det nuværende Danmarks Medie- og Journalisthøjskole) og har været ansat hos designbureauer i København som Bysted, Essensen og senest Bgraphic.

Det er mig du skal komme til når du fx skal bruge logo, folder, webdesign, postkort, visitkort, nyhedsbrev, plakat eller roll up. Se eksempler her.

I 2012 begyndte jeg som selvstændig i Næstved, hvor jeg også har hovedparten af mine kunder. Se hvem jeg arbejder og har arbejdet for her.

Jeg har en god forståelse for mine kunders behov, er effektiv og gør ikke tingene sværere end de er.

At levere kvalitet er for mig uhyre vigtig – en opgave skal være æstetisk og gennemtjekket uanset hvor lille den er!

Synes du det lyder interessant, så ring til mig på 23 83 99 26 eller skriv til a@annebirk.dk.