PERSONDATAPOLITIK HOS ANNE BIRK DESIGN

Formålet med persondatapolitikken er at forklare, hvordan jeg indsamler, behandler og beskytter personoplysninger.

Anne Birk Design overholder altid alle relevante lovbestemmelser, når jeg indsamler, behandler og anvender dine persondata, og opbevarer kun persondata så længe jeg rent juridisk er forpligtet til det, eller så længe det er relevant i forhold til det formål, hvor du har afgivet dine persondata.

Disse oplysninger indsamles
Når du handler med Anne Birk Design har jeg brug for visse personlige oplysninger for at kunne eksekvere ordren og betjene dig bedst muligt. Derfor kan jeg bede om oplysninger som fx dit navn, virksomhed, e-mail, adresse, leveringsadresse og telefonnummer. Jeg indsamler og behandler dine persondata når du afgiver en ordre.

Formålet med at indsamle persondata
Når du køber en ydelse/et produkt hos Anne Birk Design har jeg brug for dine almindelige kontaktoplysninger og din e-mail for at kunne levere og fakturere ydelsen/produktet.

Hvis du ikke ønsker at afgive de oplysninger, jeg beder om i forbindelse med et køb, vil du desværre ikke have mulighed for at handle med mig.

Sletning af oplysninger
Anne Birk Design sletter dine oplysninger efter 5 år efter, du har modtaget din ydelse/vare.

Databehandlere og andre modtagere af persondata
Anne Birk Design sælger ikke dine persondata til tredjemand, og overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Nedenfor kan du se i hvilke tilfælde, jeg videregiver persondata til andre.

Levering af køb
For at kunne ekspedere din ordre, giver jeg oplysninger om dit navn, leveringsadresse, telefonnummer og e-mailadresse til fragtfirmaet, der skal levere din(e) vare(r). De samme oplysninger kan også blive videregivet til eventuelle underleverandører i forbindelse med levering af dit køb.

Fragtfirmaet og eventuelle underleverandører i forbindelse med levering af dit køb modtager og behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Anmeldelse af hjemmeside
Du er velkommen til at anmelde vores hjemmeside og services på Trustpilot, og i så fald vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til Trustpilot.

Dine rettigheder
Anne Birk Design er altid forpligtet til at sikre, at dine rettigheder er opfyldt.
Du kan du enhver tid bede om:
• at se hvilke persondata om dig, som jeg har opbevaret
• at få rettet/ændret dine persondata
• at få slettet persondata
• at gøre indsigelse over behandlingen af dine personlige data
• at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed

Hvis du ikke længere ønsker, at jeg skal behandle dine persondata, eller hvis du ønsker, at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende en anmodning til mig på a@annebirk.dk.

Dataansvarlig hos Anne Birk Design
Anne Birk er dataansvarlig for indsamling, behandling og anvendelse af persondata hos Anne Birk Design og kan kontaktes på a@annebirk.dk.